Reviews

                             


 • Geplaatst door Jolanda
  Op 6 november jl. heb ik een jarige vriendin getracteerd op een workshop bij Audrey en het was ontzettend leuk! We waren onder de indruk van al het beschikbare materiaal en de mogelijkheden die er zijn om een tas naar eigen smaak te maken. Audrey is heel vriendelijk, kundig en inspirerend. Na een superochtend gingen we met een hele goede tas weer naar huis!
  Een aanrader dus! Voor herhaling vatbaar!
 • Geplaatst door Sonja
  Samen met een vriendin heb ik een workshop van 7 weken gedaan, dat is mij goed bevallen. Ondanks dat ik nog nooit achter een naaimachine had gezeten, is het allemaal goed gelukt. Een workshop bij Audrey is echt een aanrader, de sfeer is goed en gezellig en ze begeleidt je goed. Ik ga zeker nog workshop bij volgen bij Audrey
 • Geplaatst door marja de goeij
  Voor de 2e keer een cursus gedaan bij Audrey. Ik sta steeds weer versteld van haar kennis en haar geduld. Niets is haar teveel wat resulteert in inmiddels heel wat mooie tassen en portemonnees. Ook fijn om te zien hoe goed zij met de corona maatregelen omgaat, voelde me zeer veilig!
 • Geplaatst door Joyce
  Samen met een goede vriendin heb ik in oktober een leren tasje gemaakt bij Audrey. Het was een leuke ochtend en de workshop vloog voorbij. Bovendien zijn we allebei heel blij met het resultaat!
 • Geplaatst door Luna
  Samen met mijn dochter Welmoed maakte ik onlangs een leren tasje. De mijne maakte ik van roodbruin leer uit een oude bank, wat het voor mij extra bijzonder maakte. Een prachtig klein stoer tasje waar net mijn telefoon, sleutel en pasje in kunnen, en super handig om dicht op het lijf (over de schouder of aan de broekriem), makkelijk zelf te bereiken en veilig bij je te hebben. Ik ben er heel blij mee. Welmoed maakte een minimalistisch enveloptasje van oud grijs soepel leer met een contrasterend fel gekleurd elastiek. Weer heel anders en ook mooi! Het was leuk en creatief en we kregen goede aanwijzingen. Trots op het resultaat!
 • Geplaatst door Evelien
  Afgelopen donderdag samen met mijn schoonmoeder een workshop gevolgd om een klein tasje te maken! Ik kan het iedereen adviseren, zo leuk! En Audrey is zo behulpzaam waar nodig en komt zo vriendelijk & rustig over. Wij komen zeker eens terug!
 • Geplaatst door Linda
  Samen met mijn dochter Elles van 13 heb ik een superleuke en gezellige workshop gehad! Audrey heeft ons veel verteld en goed begeleid. We zijn trots op het resultaat, de tasjes zijn volop in gebruik! Echt een aanrader, dankjewel Audrey!!!
 • Geplaatst door Maartje
  Na een gezellige ochtend ben ik trotse bezitter van een prachtig tasje! Dank je wel Audrey!
 • Geplaatst door Lonneke
  Samen met een collega deze workshop gedaan. Een super leuke middag gehad, veel geleerd en ik ben erg blij met het resultaat! Ik kom graag nog een keer terug.
 • Geplaatst door Suzanne
  Wat een leuke ervaring! Het was een leerzame cursus met hele goede begeleiding van Audrey. Met name omdat je in een klein groepje werkt en dat is ook heel gezellig.
  Erg leuk om te doen en ik ben superblij met het eindresultaat!
 • Geplaatst door Liza
  Ik vond het een super leuke cursus! heel relaxed werken in een mooi atelier en met een heel tof resultaat
  Super blij met mijn mooie tas en alweer klaar voor de volgende cursus!
 • Geplaatst door Marleen Stolk
  Samen met mijn nicht een waanzinnig leuke workshop bij Audrey gevolgd! Heel gaaf om te zien hoe wij allebei in een projectje van twee uur onze eigen stijl konden verwerken. Twee totaal verschillende resultaten, allebei heel mooi geworden. De workshop van Audrey is een echte aanrader
 • Geplaatst door Marike
  Leuke workshop. In hele korte tijd een super leuk tasje gemaakt!

  Audrey is erg behulpzaam en geduldig. Ben blij met resultaat!!
 • Geplaatst door Marielle
  Ontzettend veel leuke dingen geleerd! Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt, Audrey legt alles stap voor stap uit. Echt een aanrader als je graag een mooie leren tas wilt maken!!
 • Geplaatst door Andrea
  The DIY leather bag workshop with Audrey was totally amazing. You get all the help and advice from Audrey so as you can create bag from your own idea until the final product. She helps you not just with a guidance but as well with materials if you need to. It was a great experience and you end up very satisfied with yourself when you realize what you are able to create.
 • Geplaatst door Jacqueline
  Wat een geweldig leuke lessen serie was dat! Een kleine groep, waardoor voldoende tijd en machine tijd voor iedereen beschikbaar was. Ik werd geïnspireerd door audrey en de andere cursisten, en ben heel blij met mijn tassen. Een aanrader!
 • Geplaatst door henriette
  Aanrader! Audrey zorgt dat de groep niet te groot is, waardoor je amper hoeft te wachten als je hulp nodig hebt. Ze heeft goede ideeën, is behulpzaam en zorgvuldig. Ennnn: iedereen heeft een tas gemaakt aan het einde van de cursus.
 • Geplaatst door Magrietha
  Wij hebben een super leuke workshop gehad van Audrey! Gezellig met mijn moeder en schoonzussen. Het resultaat mocht er zijn, bedankt Audrey voor je leuke begeleiding!
 • Geplaatst door Brenda
  We hebben een leuke en gezellige avond gehad en zijn allebei trots met een mooi tasje met eigen touch naar huis gegaan. Een aanrader om bij Audrey een workshop te doen!!!
 • Geplaatst door Mirjam
  Samen met een vriendin afgelopen week een van de workshops tassen maken gevolgd, erg leuk! Het was ontspannen, en ook heel inspirerend om te zien hoe je in korte tijd iets moois in elkaar kunt zetten. Bedankt Audrey
 • Geplaatst door Daphne
  Hoi Audrey,
  Bedankt voor de leuke middag en de “skills” die je ons hebt aangeleerd zodat we allemaal met een tasje de deur uit zijn gegaan!
  Zeker een aanrader als je een leuke activiteit wilt doen met groepje vrienden
  Groet Daphne
 • Geplaatst door frits
  Heel fijn om onder leiding van Audrey etui te maken.
  Inspirerend en smaakt naar meer. Dank Audrey. Fijne werkplek.
 • Geplaatst door Cindy
  Onlangs gezellig met een vriendinnetje een eenmalige workshop gevolgd. Een van ons heeft van een (half) jasje een tasje gemaakt en de ander is met leerstalen aan de gang gegaan. Beiden zijn we tevreden met het resultaat en enthousiast over de ervaring. Bedankt voor de fijne uitleg Audrey! Daardoor wordt het hele proces overzichtelijk en een tas echt maakbaar!
 • Geplaatst door Maartje
  Bedankt Audrey voor de leuke workshop. In een kleine groep leert Audrey je de beginselen van het maken van een leren tas. Zij deed dit met veel enthousiasme en geduld. Ze begeleiden elke deelnemer waar nodig. In de 3 uur durende workshop heb je een goed idee wat er komt kijken bij het maken van leren tassen. Het was een hele leuke en speelse ochtend.
 • Geplaatst door Bianca
  Super blij ben ik met mijn zelfgemaakte clutch, na een heel gezellige en leerzame ochtend bij Audrey. Ik kom zeker nog terug!!
 • Geplaatst door Josefine Osman
  I'm really happy with my credit card holder made of soft leather. And know that i will use this handcrafted sustainable product which will last for years ... It's a perfect gift!
 • Geplaatst door Sacha Lannoye
  Zonder enige ervaring heb ik in een paar uurtjes een iPhone hoesje en een tasje bij Leeratelier Amsterdam gemaakt.
  Het leerbewerken en tassen maken leer je bij Audrey spelenderwijs.
  Stap voor stap begeleid ze je heel rustig en kundig en voor je het weet heb je en een resultaat mee naar huis om trots op te zijn en op een hele leuke manier veel geleerd.
  Het atelier is een supermooie fijne lichte ruimte, waar het prettig vertoeven is.
  De professionele machines bleken makkelijker te gebruiken dan ik had verwacht en de vele mooie lappen leer doen je handen jeuken.
  Ik wil zeker meer gebruik gaan maken van haar lessen.
  Telkens voordat ik klaar ben ben ik alweer enthousiast over een nieuw idee en alweer zin om het volgende bij Audrey te gaan maken.
 • Geplaatst door Robin Parr
  Ik ben zo geïnspireerd!! Na de rits workshop van Audrey wil ik alleen maar tassen en etuis maken! Ik ben al een tijdje bezig om mijn eigen leren tassen te maken, maar na de workshop, voel ik me zo veel zekerder van mijn process. De workshop was zo leerzaam! Audrey legt dingen heel duidelijk uit, en geeft tal van handige tips om een tas mooier en netter te maken.
  Ze heeft goede smaak, wat ik belangrijk vind, waardoor ik haar advies vertrouw.
  Het atelier is mooi en licht, en heeft alle gereedschap denkbaar. Echt een aanrader van een docent!
 • Geplaatst door Marijntje
  Audrey geeft geweldig les en legt alles in alle rust uit. Zeer vakbekwaam!
 • Geplaatst door Wendy
  Nu 5 lessen gehad van Audrey en ik vind het erg leuk! Je kunt zelf kiezen wat je wil gaan maken en Audrey begeleidt je daarbij van het maken van het patroon tot het snijden van het leer en het in elkaar stikken van je tas of ander product. De eerste les een creditcard mapje gemaakt en de lessen daarna aan een i-Phone hoesje gewerkt. En volgende week aan mijn eerste tas beginnen
  van gerecycled leer van een oude leren jas. Dat recyclen van leer lijkt me heel leuk en je tas krijgt dan meteen een mooie
  vintage look. Ik vind het Atelier van Audrey een heel fijne plek om nog heel veel te leren!
 • Geplaatst door Marcella
  Bij Audrey kun je geweldige tassen maken. Inmiddels heb ik al zeker 6 tassen bij haar gemaakt. De sfeer is altijd heel erg prettig, Audrey helpt je waar nodig maar je kunt ook zelf aan de gang als je wat meer ervaring hebt. Echt een aanrader voor iedereen die eens een tas wil maken!
 • Geplaatst door Taly
  Ik wist nooit dat je zo snel een tasje kon maken! na 3 uur naar huis met eigen ontworpen hoesje, super tof! En wat is het fijn om met je handen te werken! Audrey geeft persoonlijk aandacht aan ieder cursist, de sfeer is gezellig en ontspannen. Je leert omgaan met de machines en gereedschappen waardoor (bijna) alles mogelijk is. Een aanrader dus!
 • Geplaatst door Ruth
  Lieve Audrey
  afgelopen zondag was, behalve gezellig, heel leerzaam en ik heb met behulp van jouw deskundigheid en instructies een superleuk iPhone hoesje gemaakt. Zo'n workshop van jou is heel toegankelijk en je kan met jouw patroon alle kanten op waardoor iedereen zijn eigen ontwerp kan maken
  Nogmaals: Thanks!
 • Geplaatst door Wikke
  Gisteren een superleuke introductieles gehad. Audrey legt alles heel duidelijk uit en het atelier is een fijne plek om te werken. Ik kom zeker weer terug!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor inspiratie, nieuws & aanbiedingen

© 2016 - 2021 Leeratelier Amsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel