Dit avontuur is begonnen met het recyclen van leer van mijn oude bank.

Op dat moment werkt ik als illustrator voor diverse tijdschriften. Dat gaf me als freelancer vrijheid maar toch zag ik mezelf niet mijn hele leven alleen achter mijn tafel zitten, verhalen illustreren. Mijn intuitie ging uit naar de richting iets te willen maken met mijn handen. 

Op een dag heb ik het leer van mijn oude bank geript. Die stond al op straat maar heb deze net op tijd gered van het grofvuil. De suede achterkant was mooi en nooit aangeraakt. Hier heb ik het mes ingezet en heb het leer recycled tot een plaid, een kussen, riemen en een paar kleine etuitjes. De vondst van (nog mooi) afgedankt leer inspireerde mij tot het maken van uiteindelijk tassen. Totdat mijn huishoud naaimachine bezweek onder het naaien van het iets te zware materiaal. Ik me ingeschreven voor een cursus van een week en maakte een shoppertas. Ik was verkocht en heb me meteen aangemeld om de opleiding' Tassen Maken' te gaan volgen voor 1,5 jaar. Dat is een goede investering geweest en het begin van mijn tassen label, Label 3. In 2023 heb ik besloten om mijn tassen onder mijn eigen naam te maken en niet meer onder Label 3. In 2023 is deze website offline gegaan.

Mijn opleiding tot tassenmaker heb ik in 2011 afgerond. Ik heb er zoveel geleerd. Het is voor mij een groot plezier om mijn passie voor dit mooie ambacht te delen door een workshop te geven of iemand blij te maken met een ideale tas. 

Ik sta open om uit mijn comfortzone te gaan, met je mee te denken en de tas te maken waar je naar op zoek bent. Neem contact op en we maken een afspraak om je ideeën te bespreken.

Mooie dag!
Groet,

<!--Start of Tawk.to Script-->
<script type="text/javascript">
var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date();
(function(){
var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0];
s1.async=true;
s1.src='https://embed.tawk.to/6666a9839a809f19fb3bf141/1i00gcb2m';
s1.charset='UTF-8';
s1.setAttribute('crossorigin','*');
s0.parentNode.insertBefore(s1,s0);
})();
</script>
<!--End of Tawk.to Script-->

 

 

© 2016 - 2024 Leeratelier Amsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel